Bemutatkozás

Áhli Mariann vagyok, integratív szemléletű segítő, hivatásváltó, egykori humánerőforrás- és szervezetfejlesztési szakember.

Sokszor hasonló problémákkal, dilemmákkal, kihívásokkal szembesülünk az életben, ezért hajlamosak vagyunk azt hinni, tudjuk, hogy mit gondol vagy érez a másik. Valójában minden ember más. Más és más személyiséggel, külső körülményekkel.

 

Sokrétű tapasztalataim és a tanult segítő módszertanok együttese olyan integratív szemléletet alakítottak ki bennem, amivel a hozzám fordulókat saját helyzetük minél jobb és szélesebb körű megértésében, a számukra legjobb megoldási lehetőségek megtalálásában és a mindennapok szintjén történő megvalósításban segítem önmagunk és a mozgatórugóik alaposabb megismerését segítségül hívva.

Miért váltam segítővé?

Amikor korábbi munkáim során arra kerestem a válaszokat, hogy miért történik valami úgy egy vállalatnál ahogy, hogyan lehetne "megjavítani", tudtam, hogy azt a látható felszín alatt fogom megtalálni.  Azt is tudtam, hogy ezek a válaszok mindig az emberi viselkedéssel, mozgatórugókkal vannak összefüggésben. 

2015-ben végeztem el az első coach képzést, ami erős felismerést adott. 

A saját mozgatórugóim megértése juttatott el az igazi hivatásomhoz.

Akkor, 32 évesen tudatosult bennem, hogy én emberek segítésével szeretnék foglalkozni, végre a helyemre kerültem. A HR és szervezetfejlesztés egy segítő lépcsőfok volt, a mai napig támaszkodom az innen származó tapasztalataimra, integratív szemléletem építőköve.

 

Úgy gondolom, hogy a hiteles szakember is megvívja a maga kihívásait, mindemellett a szakmai - elméleti felkészültségén felül folyamatosan dolgozik önmagán, törekszik arra, hogy  minél mélyebb önismerettel rendelkezzen, képes olyan elfogadó, bizalmi légkört teremteni, amelyben a hozzá forduló segítségkérők biztonságos, támogató és inspiráló közegben tudnak megnyílni és elindulni a céljuk irányába. Én ilyen segítőnek vallom magam.

A legfontosabb vezérlő értékek számomra

HIT -  fontosnak tartom, hogy a klienseim önmagukba vetett hite erősödjön, így képessé téve őket problémáik megoldására, céljaik elérésére.

IGAZSÁG - a klienseimet abban támogatom, hogy találják meg azokat a vezérlő elveiket, amelyek az életben való jobb boldogulásukban iránytűként segítik, ami biztos támpontot ad mindenkor a mindennapi, tudatosabb, harmonikusabb élethez.

 

EGYENSÚLY -  a stabilitásunk eredménye, a testi és lelki jóllétünk alapja. Azért dolgozom, hogy minél több ember számára elérhető legyen.

 

Hiszek abban, hogy minden átmeneti, az a helyzet is amiben éppen vagyunk, amelyet a változási hajlandóságunkkal módunkban áll megoldani, elérni, megvalósítani. Ezt a szemléletet közvetítem azok számára is, akik hozzám fordulnak.

Ha a kiegyensúlyozottabb élet irányába tartanál és valóban szeretnél tudatos, konkrét lépéseket tenni ezért, fordulj hozzám bizalommal, nagy örömmel kísérlek az utadon, hogy rátalálj arra, amit keresel.​

Végzettségek - képzések

Business and life coach - InDynamics Consulting

Csoportdinamikai tréning - InDynamics Consulting

Folyamatos szakmai szupervízió - Wiesner Erzsébet

Megkezdett pszichológia tanulmányok - Babes-Bolyai Tudományegyetem  

Kommunikációs konzultáns, módosult tudatállapotok, NLP, Ego-state, KIP - Dr. Daubner Béla

Fejlődéspszichológia, pszichoptaológia - Dr. Daubner Béla

Jóga nidra - Dr. Daubner Béla

Mindfulness - Dr. Daubner Béla

Saját önismeretfejlesztés

Consulting Szervezetfejlesztési tanácsadó - Sämling Solution Consulting

Nemzetközi Lean manager - Sämling Solution Consulting 

Kurtán Klára - karrier tanácsadó -coach képzés (folyamatban)

Pécsi Tudományegyetem - igazságügyi szervező, jogi asszisztens

Saját lábra állás - ötlet és megvalósítás

Mag%C3%A1n%C3%A9leti%20coaching_edited.j

Magánéleti coaching

Életterületek egyensúlya

Megfelelés

Karrier coaching

Megoldáskeresés önismerettel

Kiégés

Vállalkozói coaching

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now