top of page
Psziché.png
IMG_0747 (1).jpg

INTEGRUN - változás belülről kifelé

Egy coaching szemléleten alapuló belső és külső megújulást támogató személyre szabott folyamat, amely nem csak életmódváltó program, bár kétségtelen, ez egy pozitív mellékhatás. A folyamat annyira egyéni, hogy mindenki maga dönti el, mennyit szeretne a belső megújulással és mennyit a sikeres és lehetőleg végleges életmódváltással foglalkozni – de menet közben még az is kiderülhet, hogy a kettő összefügg egymással.

Az IntegRun módszer nem más, mint lélek(sz)építés a személyes célodnak megfelelően, amelyhez hozzátartozik a futás (Intuitive Running), a hozzád leginkább passzoló táplálkozás, de mindenekelőtt az önmagaddal való összhangba hozás. 

ball-407081_1920.jpg

"

Egy számomra nehéz, magánéleti és szakmai kihívásokkal teli időszakban, ajánlás alapján kerestem fel a Mariannt. Érdeklődéssel, de fenntartásokkal álltam a coaching elé - de már az első alkalom meggyőzött, hogy kifejezetten hasznos lesz számomra. A Mariann profizmusa és pozitív személyisége hamar segített egy olyan útra terelni, amelyen a coaching segítségével végig haladva visszatértem a saját önbecsülésemhez és egyúttal a korábbi sikereimhez. A coach úgy “fogta a kezem” ezen az úton, hogy igazából saját magam tettem a megfelelő lépéseket, de a folyamatos támogató odafigyelése az egész úton biztonságot adott és elvezetett oda, hogy a sikert végül ismét én magam érjem el.

 

Zsolt

"

Fordulj hozzám bizalommal, ha MEGTARTÓ BIZTONSÁGBAN, INSPIRÁLVA, BÁTORÍTÓ légkörben szeretnél szakmai segítséget kapni az előrelépésedhez, hatékonyabb működéshez. 

Kérdésed van?
Bejelentkeznél?

Köszönöm, hamarosan válaszolok!

itt olvashatod a LEGUTÓBBI BLOGBEJEGYZÉSEIMET

bottom of page