top of page
psziché coaching – [eredeti méret] – [er

MAGÁNÉLET KARRIER

VÁLLALKOZÁS

KÉRDÉSED VAN?

Tedd fel bátran!

Teszteld a változás iránti elköteleződésed:

Az eredményekhez és a sikerhez elengedhetetlenül szükséges a belső motiváció, a változás iránti elkötelezdés megléte, enélkül nem lehet igazán sikeres a közös munkánk.

Te melyik szakaszban vagy most? 

Töprengés előtti szakasz
Nem gondolod, hogy bármi problémád lenne, nem érzed szükségesnek a változást. Gyakran megmagyarázod, hogy miért nem kell változtatnod. Ismerőseid szerint ürügyeket gyártasz és elhárítod a felelősségvállalást. Ebben a szakaszban ismerőseid úgy érezhetik, hogy nem akarsz változtatni.

 

Töprengés
Időnként érzed, hogy valami tényleg nincs így rendjén és gondolkodsz is róla. Még halogatod a tényleges cselekvést. Kettőség van Benned, szeretnéd a változtatást, de félsz is tőle. Talán elkezdtél önfejlesztő könyveket olvasni, tanácsot kérni másoktól, akár előadásokra is jársz, ami hasznosnak is bizonyulhat, de van amikor úgy érzed, hogy sok idő telt el és még sincs olyan mértékű változás, mint amit elképzeltél.

Előkészület
Már elég nagy a „szenvedés nyomás”, vagyis tudod, hogy csak előre tudsz mozdulni a helyzet megoldása / a célod elérése érdekében, nem akarsz tovább várni, egyszóval sikerült leküzdeni a belső ellenállást és segítőhöz fordulsz.

bottom of page