top of page

Üdvözöllek a blogomon!

Frissítve: 2019. máj. 15.

Köszönetelek az odalamon. Manapság annyian foglalkoznak a divatos coachinggal, hogy el lehet veszni a sok szakember között...Sokan úgy gondolják, hogy a coach az, aki néhány hónapos tanfolyam után úgy gondolja, hogy övé a bölcsek köve.

Nálam a coach-csá válás egy belépő volt egy út kezdetére, a pszichológia mélysége, az emberi működés minél mélyebb szintű megértése, arra sarkalt, hogy fáradhatatlanul tanuljak, gyakorlati módszertanokat sajátítsak el, számomra ez egy élethosszig tartó tanulássá és hivatássá vált.

Miben vagyok más, mint a többiek? Miről fog szólni a jövőben a blogom?


Először is a fentiekből kiindulva nem tartom magam klasszikus értelemben vett coachnak mert nem csak az itt és mostban hiszek, vannak helyzetek, amikor nem elég csak a jelen történéseivel foglalkozni.


Olyan embereknek szánom az írásaimat, akik szeretnének elindulni egy közös úton, aminek legyen az a címe, hogy: megfelelés nélkül, egyensúlyban önmagukkal. Ha ehhez keresel néha mély, néha pedig felszínesebb írásokat és támpontokat a magánéleteben vagy a munkádban felmerülő helyzetekhez, akkor jó helyen jársz. Ahhoz, hogy a közös úról ne térj le és ne tévedj el, még valamire szükséged lesz, önmagadnak feltenni olykor nehéz kérdéseket.


Magánéletről, munkáról, túlzott megfelelés nélküli életről, önismeretet gazdagító témákról fogok írni, ahogyan én látom és gondolom... Cikkeket fogok írni, megosztani, önimereti eszközöket fogok adni, tapasztalatokat osztok majd meg, olyan eseteket, ami elgondolkodtatóak és lehet belőlük tanulni. Időnként pedig más szakembereket is meghívok, hogy írjanak olyan témákban, amelyek érdekelnek benneteket.


Mit adhatok még?


Filozófiámat:

Egyensúlyban élni és megélni az életünket a túlzott megfelelés terhe nélkül, fejlődésben, önismeretünk gazdagításával, kibékülve önmagunkkal és a világgal.

Tarts velem az úton!


Üdvözlettel,

Áhli Mariann
Friss bejegyzések

Az összes megtekintése