top of page
Pencils

Psziché Coaching

Rapid KARRIER

reSTART

psziché coaching – [eredeti méret] – [er
ABOUT

Amit adok egy segítő folyamatban 

Elkötelezett hozzáállást.

Komplex coaching, pszichológiai módszertanok adta biztonságot a fejlődés elősegítéséért, a tényleges változásért.

Értő, fókuszált figyelmet.

Őszinteséget.

Érdekmentes támogatást.

Biztos támaszt és kísérést. 

Empátiát, megértést. 

Irányt az előrehaladáshoz.

Titoktartást.

"A látásod kitisztul, amint a szívedbe tekintesz.

Aki kifelé néz, álmodik.

Aki befelé néz, fölébred."

C.G.J.

Rapid KARRIER reSTART

újrakezdés a koronavírus után

A járvány negatív hatásai sajnos sokunknál a munkánkra - karrierünkre is kiterjednek.  Van, aki abba a borzasztó helyzetbe került, hogy elveszítette a munkáját, vagy érzi, hogy talán ő is rajta van a "közös megegyezéses listán" és vannak olyanok is, akik a járvány alatt rájöttek, hogy váltaniuk kell.

 

Te is érintett vagy? Neked szeretném felajánlani egykori HR szakemberként és karrier coachként a segítségemet, hogy a lehetőségekhez képest minél gyorsabban és a számodra lehető legjobb új helyen tudd erősségeidet és értékes tapasztalataidat hasznosítani.

A kialakult munkaerő piaci helyzetben sokat számít egy jól felépített álláskeresési folyamat, a szakmai önbizalom megerősítése, a perspektíva tágítás, az önéletrajz, amivel kitűnhetsz a többi jelentkező közül, a magabiztos felkészültség egy állásinterjúra.

Mit nyersz, ha hozzám jössz?

Kezdem az eredménnyel: gyorsabb és eredményesebb álláskeresési folyamatot.

Hogyan?

Biztos szakmai támaszt nyújtok a hátam mögött több ezer átolvasott szakmai önéletrajzzal, sok száz lefolytatott állásinterjúval és kiválasztási folyamattal.

Rád szabott, tudatosan felépített álláskeresési folyamatban lesz részed, amelyet nem csak most, de a jövőben is alkalmazni fogsz tudni.

Megerősítjük a szakmai önbizalmad és ezáltal az energiaszinted.

Beazonosítjuk az erősségeidet, majd az erősségeidre épített karrier-, munkalehetőségeket és a hozzájuk vezető utakat feltérképezzük.

Felszínre hozzuk a te hosszú és rövid távú motivációidat, szükségleteidet, amely tisztább képet ad és segít dönteni a kínálkozó lehetőségek kapcsán.

Egyenletes ütemű, intenzív közös munkában lesz részed, ahol te leszel a fókuszban.

Mik lesznek a folyamat lépései?

  1. Átbeszéljük a jelenlegi helyzetedet, eddigi szakmai tapasztalataidat és a céljaidat, esetleges dilemmáidat, az elhelyezkedésben téged akadályozó esetleges hiedelmeidet

  2. Feltérképezzük tesztek és beszélgetés útján az erősségeidet, érdeklődési körödet, elért sikereidet, amikre alapozhatunk

  3. Alternatívákat keresünk, hogy milyen karrier utak / munkakörök jöhetnek számodra szóba

  4. Felállítjuk a te preferencia listádat munkahely választás terén az egyéni motivációd és szükségleteid beazonosításával és azok sorrendbe állításával

  5. Önéletrajzot, Linkedin profilt teszünk rendbe, hogy kitűnj a jelentkezők közül, álláskeresési csatornákat keresünk, bővítünk

  6. Próbainterjút végzünk

Sokszor azt tapasztalom, hogy mindenki gondol valamit a saját erősségeiről, a számára megfelelő lehetőségekről, azonban sokszor az a tapasztalat, hogy egy szakember kívülről mást is meglát bennünk,  más erősségekre, ezáltal kiaknázatlan és lényegesen több lehetőségre képes rávezetni bennünket. 

Milyen hosszú a folyamat?

Ez egy rapid felgyorsított folyamat a te minél gyorsabb elhelyezkedésed érdekében.

3 × 1,5 órát dolgozunk együtt személyesen vagy online, és természetesen otthoni egyéni munkát is igényel, amit mindenképpen meg kellene tenned, akkor is, ha nem együtt dolgoznánk. Azonban az otthoni munka idejét is csökkentjük a tudatosan megtervezett folyamattal és a számodra átadott sorvezetőkkel együtt.

Mindez mennyibe kerül?

3 alkalommal 1,5 órás intenzív közös munka, sorvezetőkkel, tesztekkel és azok kiértékelésével együtt. összesen: 40 500 ft, amelyet 3 egyenlő részletben fizethetsz ki.

Kedvezmények

Ha ismerősöm vagy és/vagy munkanélkülivé váltál, egyedi kedvezményt biztosítok számodra, keress meg bátran.

Hol tudod igénybe venni a Rapid KARRIER reSTART folyamatot?

Budapesten a 11. kerületben, Diósdon vagy Érden vagy online.

Bejelentkezés

E-mail: pszichecoaching@gmail.com

Telefon: +36 20 55 70 445

Messenger: m.me/PszicheCoach

Ha kérdésed lenne, ha többet szeretnél megtudni a folyamatról, fordulj hozzám bizalommal.​

 

Szeretettel várlak!​​

IMG_3335.JPG
TREATMENTS
CONTACT
bottom of page